Ümraniyespor-Erzurumspor : 3-3 | Maç Sonucu

Spor Toto 1. Lig’de Ümraniyespor ile BB Erzurumspor karşı karşıya geldi. Ümraniye Hekimbaşı Şehir Stadyumu’nda oynanan zorlu mücadele, bol gol pozisyonuna sahne oldu. Karşılaşma sonucunda iki taraf da birbirine üstünlük sağlayamadı ve durum 3-3 beraberlikle sonuçlandı.

Kendi kalesine gol atanlar, hatalarını telafi etti

Karşılaşmada 2 gol taraftların kendi kalelerine atmaları ile geldi. Önce maçın 4. dakikasında ev sahibi ekipten Bammou, topu kendi ağlarına gönderdi. Ardından 31’de konuk takımdan Mustafa Yumlu, benzer bir hata ile kendi kalesine gol attı ve durum eşitlendi.

Ümraniye’de Onur Ayık, skoru 2-1 yaptı. Mustafa Yumlu kendi kalesine attığı golün ardından, Eren Tozlu ile birlikte gol kaydederek, hatasını telafi etmeyi başardı. Maçta son sözü, kendi kalesine gol atan bir diğer isim olan Bammou söyledi. O da hatasını telafi ederek beraberliği sağladı.

İki takımın ligdeki durumu

Alınan bu sonuç ile 1. Lig’i uzun süre lider götüren ve geçen hafta zirveyi Ankaragücü’ne bırakan Ümraniyespor, puanını 46 yaparak, 2. sırada yer aldı. Konuk ekip Erzurumspor ise puanını 42’ye yükselterek, 3. sıradaki yerini korudu. Ümraniyespor 23 maçta 14 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 mağlubiyet alırken, Erzurum ise ligde çıktığı 23 maçta 12 galibiyet, 6 beraberlik ve 5mağlubiyet aldı.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.