Ferdi’nin talipleri artıyor! Bir Premier League ekibi daha devrede…

Spor Toto Süper Lig ekibi Fenerbahçe’de forma giyen Ferdi Kadıoğlu, bu sezon performansı ile dikkatleri üzerine çekerken, ismi birçok kulüple anılmaya devam ediyor.

İngiliz basınında yer alan habere göre, Napoli, Inter, Brighton gibi kulüplerin ilgisi olduğu iddia edilen oyuncu için Newcastle United da talip oldu.

Transfer için araştırmalara başladılar

Haberde Newcastle United kulübünün oyuncuyu bir süredir yakından takip ettiği ve transfer için araştırmalara başladığı ifade edildi.

Bu transferin gerçekleşmesi için Fenerbahçe’nin beklediği bonservis bedelinin ise yaklaşık olarak 25 milyon Euro olduğu belirtildi. Ferdi Kadıoğlu’nun sağ bek, sol bek ve orta saha mevkilerinde oynayabildiği belirtilirken, milli takımda da görev aldığının altı çizildi.

2018/19 sezonunun başında Hollanda’nın NEC Nijmegen ekibinden Fenerbahçe’ye transfer olan Ferdi Kadıoğlu, sarı lacivertli forma ile toplamda çıktığı 135 karşılaşmada 11 gol ve 15 asistlik katkı sağladı. Alt yaş kategorilerinde Hollanda Milli Takımı’nın formasını giyen Ferdi, A seviyede tercihini Türkiye’den yana kullandı ve 7 milli maçta forma şansı buldu.

beinsports.com.tr / Dış Haberler

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.