Boşanacakları iddia edilmişti! Buse Varol ilk kez konuştu

Geçtiğimiz günlerde kızları Eliz’in birinci doğum gününü ayrı ayrı kutlayan Alişan ve Buse Varol’un boşanma aşamasında olduğu öne sürülmüştü. Çiftin, yasal işlemleri başlattığı iddia edildi. Buse Varol, söylentilerin ardından konuyla ilgili ilk kez konuştu.

‘BOŞANMA’ İDDİALARINI YALANLADI

Habertürk’ten Onur Aydın’ın haberine göre; Oyuncu Buse Varol, önceki gün Bebek’teki bir otelde aralarında meslektaşı Fatoş Kabasakal’ın da olduğu arkadaş grubuyla buluştu. Çıkışta objektiflere yansıyan Varol, eşi Alişan ile haklarında çıkan boşanacakları yönündeki iddialara açıklık getirdi.

Eşiyle evlerini ayırmadıklarını ifade eden oyuncu, “Aynı evde yaşıyoruz. Alişan ile görüşüyoruz.” diyerek, haklarında çıkan ‘boşanma’ haberlerini yalanladı.

“YÜZÜK GÖSTERGE DEĞİL”

Ayrıca evlilik yüzüğünü çıkardığı görülen Buse Varol, konunun hatırlatılması üzerine “Yüzük ya da başka bir şey onlar gösterge değil. Ben de hiçbir şeyin sebebini bilmiyorum. Her gün uyandığımda bambaşka haberler görüyorum. Bana yazılanları ben de sosyal medyadan, gazetelerden okuyorum.” ifadelerini kullandı.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.