Analistler, Binance’de Yatırımlık 10 Altcoin Duyurdu!

Kripto para piyasasının önde gelen analistleri, yatırımcıların Binance’de bulunan bu 10 altcoin projesini yakından takip etmesini önerdi! İşte detaylar…

Uzmanlar Binance’de bulunan 10 altcoin projesine işaret etti!

Polygon (MATIC)

Polygon fiyatı, ayın ilk birkaç gününde boyun çizgisinin altına düşerek 1,18 doların altına düşmüştü ve düşüş eğilimi, fiyatı 1 doların altına çekti. Ancak, fiyat bir toparlanma yaşadı ve yüzde 30’dan fazla artarak 1,25 doların üzerine çıktı. Ne yazık ki, fiyat küçük bir düzeltmeye uğradı, ancak şu anda bir dönüşü tetiklemiş gibi görünüyor ve bu da yakında 1,5 dolara doğru bir yükseliş sağlayabilir.

Binance Coin (BNB)

BinanceCoin’in fiyatı, Temmuz 2022’de coin toparlandığından beri yükselen bir üçgen içinde muhteşem bir şekilde yükseldi. Fiyat, direnç bölgesi içinde geziniyor ve üçgenin üst direncinin üzerine çıkmaya çalışıyor, ancak ayılar faaliyetlerini yoğunlaştırmış gibi görünüyor. Dahası, RSI hakimiyetini kaybetmiş gibi görünüyor ve bu nedenle yakında düşüş eğilimi gösterebilir. Bu, fiyatı biraz daha aşağı çekebilir, ancak geri çekilmenin kısa ömürlü olabilmesi nedeniyle artan yükseliş baskısı dönmeye devam ediyor. Yükselişin tersine dönmesiyle, BNB fiyatı 338 dolarlık direncini kırabilir ve çok hızlı bir şekilde yükselerek çok yakında 360 dolara ulaşabilir.

Cardano (ADA)

ADA fiyatı, 2023’ün başından bu yana yeterince güç gösterdi ve muhteşem bir şekilde arttı. Anlık olarak fiyat ters bir dalga oluşturuyor ve alt desteği test ederek bir toparlanmayı tetikliyor. Bununla birlikte Cardano şu anda düşüş etkisini büyük ölçüde yutmuş görünüyor ve önümüzdeki günlerde kayda değer bir yükseliş beklenebilir. Ayrıca, yükselen üçgen paterni yükseliş eğilimini sürdürebilir ve fiyatları modelin kenarına ulaşana kadar yükseltebilir ve bu da bir yükseliş kırılmasını tetikleyebilir.

Toplu olarak, kripto piyasası yeşile dönüyor ve yalnızca popüler altcoinler değil, küçük ve orta büyüklükteki altcoinler de gelişiyor. Arbitrum (ARB), Conflux (CFX), Fantom (FTM) gibi altcoinler ve SingularityNET (AGIX), Fetch.ai (FET) vb. gibi popüler yapay zeka tabanlı coin’ler ve daha birçoğu da ileride dikkate değer bir eğilim gösterebilir.

Solana (SOL)

Popüler altcoin Solana (SOL), 16 dolara yakın destek aldığı ve yüzde 23,6 Fib seviyesinin üzerine çıktığı için son birkaç günden beri yukarı doğru bir yörüngede. Solana coin son 24 saatte yüzde 8’in üzerinde kazançla 23,6 dolardan işlem görüyor.

SOL fiyatı, EMA-100 trend çizgisindeki direncini kırdı ve yükseliş rallisini EMA-200’ün üzerine çıkarmayı hedefliyor. 12 saatlik fiyat grafiğini inceleyen uzmanlar, Solana’nın altcoin sezonunda yüzde 100 artış gösterebileceğini düşünüyor. Öte yandan SOL fiyatının, altcoin sezonunda 50 dolara kadar yeni dalgalanmalara yol açabilecek olan 15 dolardan alıcı bölgesi yakınında destek alması bekleniyor.

Stacks (STX)

Geçtiğimiz günden bu yana fiyatında yaklaşık yüzde 8’lik bir kazançla 1,21 dolardan işlem gören Stacks (STX) şu anda hızla yükselen bir trendde. 10 Mart’tan 18 Mart’a kadar kısa bir süre içinde, STX 0,52 dolardan 1,29 dolara kayda değer bir artış yaşadı. Bu kadar hızlı bir artış, boğaların agresif alımlar yaptığını gösteriyor.

Uzmanlara göre STX coin 1,6 doların üzerine çıkarsa, yeterli satın alma baskısı kazanacak ve altcoin sezonunda 3,2 dolara yakın yeni bir zirve yapabilir.

Dogecoin (DOGE)

Popüler memecoin Dogecoin (DOGE), en büyük piyasa değerine sahip memecoin olarak karşımıza çıkıyor. Elon Musk ve Mark Cuban gibi yüksek profilli figürlerin potansiyeli hakkında tweet atmasıyla birçok yatırımcının dikkatini çeken projenin piyasa değeri 9.83 milyar dolar seviyelerinde bulunuyor ve anlık olarak 0.074 dolardan işlem görüyor. Kriptokoin.com olarak aktardığımız üzere son 7 gün içerisinde proje, yüzde 7’nin üzerinde değer kazandı.

Shiba Inu (SHIB)

Popüler memecoin Shiba Inu, en büyük ikinci memecoin projesi olarak karşımıza çıkıyor. Ağustos 2020’de piyasaya sürülen coin, düşük fiyatı ve dolaşımdaki yüksek arzı sayesinde son aylarda ilgi gördü. Anlık olarak popüler memecoin, 0,00001064 dolardan işlem görüyor ve geçtiğimiz haftadan bu yana yüzde 2 değer kaybı yaşadı. Piyasa değeri ise anlık olarak 6.2 milyar dolar seviyelerinde bulunuyor.

Floki Inu (FLOKI)

Floki, 2021’in sonlarında ortaya çıkan memecoin olarak karşımıza çıkıyor. DOGE ve SHIB yatırımcılarının alternatif tercihleri arasında bulunan FLOKI, yakın zamanda Elon Musk ve bazı yüksek profilli ünlülerin desteğiyle yükselişe geçti. 385 milyon dolarlık piyasa değeriyle FLOKI, 0,00003943 dolardan işlem görüyor. Son bir haftalık süreçte ise yüzde 9’un üzerinde değer kazandı.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


Exit mobile version